melbet turkey – Flower of Evil 1 Bölüm izle

Flower of Evil 1 Bölüm izle

Böylesi konularda genelde biri ölür. Bu defa cezasını çeker ve birleşirler. Bakalım sonu nasıl olur bilinmez…. Güzel senaryo, güzel ekip, güzel dizi dediler. İlk defa güncel bir Güney Kore dizisi izleyeceğim. Umarım beğenirim, başlayalım bakalım.

melbet turkey

Gerçekten güzel ve heyecanlı bir dizi.le joon gi için kesinlikle izlenmeli…. Spoiler isterim sonu mutlumu yani mutlumu bitiyor? Çünki sonu kötü biten dizilerden kim wo bin ve suzy dizisini izlemiştim keşke izlemeseydim. Dizi için detaylı ve spoisiz yorumu 16.bölümün altına bıraktım buraya yazmamın sebebi izlemek isteyip kararsız kalanlara. Aksiyon seviyorsanız içinde ronantizimde kararınca olsun diyorsanız düşünmeyim hemen izlemeye başlayın.

Sevilen Dizi Türleri

Empati yoksunluğu, adamın yaptığı kötü şeylerden evli eşinin haberi nasıl olmaz gibi, kadın polis ama ona rağmen nasıl zekice kandırdığını vurgulamışlar. Evinizin alt katındaki dükkanda, dükkanın bodrumunda birisi tutsak tutuluyor ama haberiniz yok. Bakalım dizinin sonunda fikrim ne olacak. It’s okey to not be okey’ den geldim izlemeyenler koşup hemen izlesin.

  • Gerçekten güzel ve heyecanlı bir dizi.le joon gi için kesinlikle izlenmeli….
  • Daha ilk bölümden baya bir şeyi vurgulamışlar.
  • Daha bölümü izlemedim ama konusu ve kadrosu beni kendine çekmeyi başardı.
  • Bu defa cezasını çeker ve birleşirler.

Mesela akşam 8’e kadar gelirmi çok heyecanlandım ve merakla bekliyorum.tam bir saat verseniz çok güzel olurdu,bugün net gelir mi??? Bölümü tekrar izledim merakla bekliyorum.

Mimicus

Diğeri genç kadınları kaçırıp evinde kilitli tutup şiddet uygulayıp tecavüz ediyor çocuğu falanda olmuş işin tuhafı resmi eşide olayı biliyor ama sessiz kalıyor parimatch giriş filan. Seri katillerin Psikopatlık empati yoksunluğu duygu durum bozukluğu gibi ortak özellikleri var. Daha ilk bölümden baya bir şeyi vurgulamışlar.

Dizinin konusunu gerçek seri katillerden almışlar galiba. Seri katilleri anlatan belgesel yapmışlar onu izlemiştim. Bir tanesi evli çocuğu var hatta iyi bir işi var. Diğer insanların yanındalarken gayet normalmiş gibi gözüküyorlar. Ama hastalıklı beyinleri onları öldürmeye itiyor.

Bölüm

Mükemmel bir diziden yine mükemmel bir diziye diye ümit ediyorum. Daha bölümü izlemedim ama konusu ve kadrosu beni kendine çekmeyi başardı. İki üç diziyi birlikte götürürüm diğer bir dizim bitti diye dizisiz kalmamak için başlayım felan dedim ama ilk bölüm fiyasko aşırı sıkıldım izlerken, beklentimin çok altındaydı ilk bölüme göre. Ama bir şans daha verip ikinci bölümü de izleyip devam edip etmeme kararı vereceğim. Psikopat seri katil mi oluyor yoksa, inşaallah karısını ve çocuğunu öldürmez.

Leave a Reply